Any Ramon Casas | Susanna Rafart llegeix ‘Interior d’un taller després d’una festa’
Commemoració del 150è aniversari del naixement del pintor, dibuixant i cartellista Ramon Casas i Carbó | anyramoncasas.com
Ramon Casas, commemoració, pintor, cartellista, aniversari, anyramoncasas.com
23591
post-template-default,single,single-post,postid-23591,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Susanna Rafart llegeix ‘Interior d’un taller després d’una festa’

lletres-i-arts-interior-taller

Susanna Rafart llegeix Interior d’un taller després d’una festa, en el marc del cicle “Lletres i Arts. Visions de Ramon Casas”.
19 de gener de 2017 | 19 h | Museu Nacional d’Art de Catalunya (Parc de Montjuïc, s/n, Barcelona)
Organitzen: Institució de les Lletres Catalanes i Any Ramon Casas.

En el marc del 150è aniversari del naixement del pintor Ramon Casas, la Institució de les Lletres Catalanes i el comissariat de l’Any Ramon Casas ha organitzat un cicle de conferències on sis escriptors llegiran sis quadres del pintor. Un joc entre la pintura com a escriptura i la lectura com un acte d’interpretació interartística.

La presentació de les xerrades anirà a càrrec de Vinyet Panyella, comissària de l’Any Ramon Casas, i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

El 19 de gener de 2017, l’escriptora Susanna Rafart llegirà l’obra Interiord’un taller després d’una festa, al Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Consulteu el programa complet del cicle Lletres i Arts. Visions de Ramon Casas.
Totes les xerrades són activitats gratuïtes amb aforament limitat.

Galeria d’imatges:

 

 

Tags: