Any Ramon Casas | “Ramon Casas: Modernisme i Modernitat”, a càrrec de Vinyet Panyella
Commemoració del 150è aniversari del naixement del pintor, dibuixant i cartellista Ramon Casas i Carbó | anyramoncasas.com
Ramon Casas, commemoració, pintor, cartellista, aniversari, anyramoncasas.com
23628
post-template-default,single,single-post,postid-23628,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

“Ramon Casas: Modernisme i Modernitat”, a càrrec de Vinyet Panyella

Conferència “Ramon Casas: Modernisme i Modernitat”, a càrrec de Vinyet Panyella, comissària de l’Any Ramon Casas.
28 de novembre | 16 h | Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de Granada 
Organitza: Institut Ramon Llull

L’Any Casas commemora el 150 aniversari del naixement de Ramon Casas i Carbó, un dels pintors més representatius del Modernisme i de la pintura catalana de principis del segle XX. Com a part dels actes de celebració de l’Any Casas, la seva comissària, Vinet Panyella, oferirà la conferència ‘Ramon Casas: Modernisme i Modernitat’ a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de Granada el pròxim 28 de novembre.

Vinyet Panyella és poeta, escriptora i curadora d’exposicions. Llicenciada en Filologia catalana i diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona, compta amb una àmplia experiència en gestió cultural i es dedica als estudis i assaigs sobre art, literatura i història dels segles XIX i XX.

Ha estat gerent (1989-2006) i directora (2000-2004) de la Biblioteca de Catalunya, així com directora (2011) del Consorci del Patrimoni de Sitges, del qual forma part, entre altres, el Museu Cau Ferrat. Ha publicat una trentena d’obres d’ assaig, art, biografia, estudis literaris i poesia, algunes de les quals han merescut premis i distincions.

 

Tags: