Any Ramon Casas | Ramon Casas al Museu de Montserrat
Commemoració del 150è aniversari del naixement del pintor, dibuixant i cartellista Ramon Casas i Carbó | anyramoncasas.com
Ramon Casas, commemoració, pintor, cartellista, aniversari, anyramoncasas.com
22773
post-template-default,single,single-post,postid-22773,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ramon Casas al Museu de Montserrat

Any-Ramon-Casas-MUSEU-DE-MONTSERRAT-interior

Visita guiada a la col·lecció d’obres de Ramon Casas
Tots els dissabtes de juliol i agost, a les 11 h
Museu de Montserrat

El Museu de Montserrat conserva una de les col·leccions més importants de Ramon Casas a Catalunya, amb gairebé una trentena d’olis i dibuixos, la majoria dels quals formen part de la donació de Josep Sala Ardiz (1980). Això converteix la pinacoteca montserratina en visita imprescindible per conèixer bé aquest pintor.

L’Any Ramon Casas 2016 es manifesta al Museu de Montserrat amb una senyalització especial que subratlla la presència de Casas a Montserrat per ajudar el visitant a situar-hi un dels pintors paradigmàtics del Modernisme.

El museu oferirà visita guiada a la col·lecció d’obres de Ramon Casas tots els dissabtes de juliol i agost a les 11h. Serà visita guiada gratuïta en català, a la qual es podrà assistir adquirint l’entrada del museu.

 

 

Recull de premsa

Vídeo: “L’Any Casas al Museu de Montserrat”, MRTV (Ràdio i Televisió de Montserrat), 5/07/2016

“Montserrat, cita imprescindible en l’Any Ramon Casas”, Museu de Montserrat, 18/03/2016

Tags: