Any Ramon Casas | Presentació del llibre ‘Visions de Ramon Casas’
Commemoració del 150è aniversari del naixement del pintor, dibuixant i cartellista Ramon Casas i Carbó | anyramoncasas.com
Ramon Casas, commemoració, pintor, cartellista, aniversari, anyramoncasas.com
24103
post-template-default,single,single-post,postid-24103,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Presentació del llibre ‘Visions de Ramon Casas’

Presentació del volum “Visions de Ramon Casas”, a càrrec de Vinyet Panyella, comissària de l’Any Ramon Casas.
27 d’abril de 2018 | 20 h | Museus de Maricel (Sala Gòtica)


Presentació del llibre Lletres i Arts. Visions de Ramon Casas. La publicació, editada per la Institució de les Lletres Catalanes i els Museus de Sitges, és el recull de les sis xerrades del cicle, realitzat durant el 2016 i 2017 amb motiu de l’Any Ramon Casas.

La selecció de les obres recull diferents etapes i tipologies pictòriques de Ramon Casas, des d’algun dels seus quadres més emblemàtics, com La càrrega, obres d’inici de la seva carrera, com és el cas d’Interior d’un taller després d’una festa, o peces menys conegudes que habitualment no estan exposades com l’Esbós amb dibuix de fantasia. Els autors que han participat en el llibre són Marta Pessarodona, Susanna Rafart, Antoni Clapés, Francesc Serés, Mariàngela Vilallonga i Narcís Comadira.

La presentació serà a càrrec de Vinyet Panyella, comissària de l’Any Ramon Casas i directora dels Museus de Sitges i comptarà amb la intervenció d’alguns dels autors participants en el cicle.

 

 

Recull de premsa

“Sis escriptors llegiran sis quadres de Ramon Casas”, Bonart, 13/12/2016

“Marta Pessarrodona llegeix ‘Els adelantos del segle XX’”, Sabadell Cultura (Ajuntament de Sabadell)

“Cicle ‘Lletres i arts. Visions de Ramon Casas’”, Sies TV, 13/12/2016

“Cicle Lletres i Arts”, Què Llegeixes?, 14/12/2016