Any Ramon Casas | Presentació de ‘Desde el Molino’
Commemoració del 150è aniversari del naixement del pintor, dibuixant i cartellista Ramon Casas i Carbó | anyramoncasas.com
Ramon Casas, commemoració, pintor, cartellista, aniversari, anyramoncasas.com
23831
post-template-default,single,single-post,postid-23831,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Presentació de ‘Desde el Molino’

Presentació de l’edició facsímil de Desde el Molino
20 de febrer de 2017 | 19 h | Restaurant Els 4 Gats

Presentació de l’edició facsímil de Desde el Molino, les cròniques de París escrites per Santiago Rusiñol entre 1890 i 1892 durant la seva estada a la capital francesa i il·lustrades pel seu bon amic Ramon Casas. Aquestes cròniques van aparèixer publicades a La Vanguardia i posteriorment editades en el llibre Desde el Molino (1884), del qual ara se n’ha fet una edició facsímil, amb traducció a l’anglès –a càrrec de Christine Laffargue– i al francès –per Eliseu Tren–, que també n’ha escrit el pròleg i diverses anotacions.

Una edició del Consorci del Patrimoni de Sitges amb motiu de l’Any Ramon Casas, publicat per Edicions i Propostes Culturals Andana.

Hi intervindran Eliseu Trenc, professor de la Universitat de Reims; Llàtzer Moix, subdirector de La Vanguardia i Vinyet Panyella, comissària de l’Any Ramon Casas.

 

Tags: