Any Ramon Casas | Mariàngela Vilallonga llegeix ‘Esbós amb dibuix de fantasia’
Commemoració del 150è aniversari del naixement del pintor, dibuixant i cartellista Ramon Casas i Carbó | anyramoncasas.com
Ramon Casas, commemoració, pintor, cartellista, aniversari, anyramoncasas.com
23604
post-template-default,single,single-post,postid-23604,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mariàngela Vilallonga llegeix ‘Esbós amb dibuix de fantasia’

lletres-i-arts-esbos-amb-dibuix-de-fantasia

Mariàngela Vilallonga llegeix Esbós amb dibuix de fantasia, en el marc del cicle “Lletres i Arts. Visions de Ramon Casas”.
27 de desembre | 19 h | Fundació Rocamora (C. Ballester, 12, Barcelona)
Organitzen: Institució de les Lletres Catalanes i Any Ramon Casas.

En el marc del 150è aniversari del naixement del pintor Ramon Casas, la Institució de les Lletres Catalanes i el comissariat de l’Any Ramon Casas ha organitzat un cicle de conferències on sis escriptors llegiran sis quadres del pintor. Un joc entre la pintura com a escriptura i la lectura com un acte d’interpretació interartística.

La presentació de les xerrades anirà a càrrec de Vinyet Panyella, comissària de l’Any Ramon Casas, i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

El 27 de desembre de 2016, l’escriptora Mariàngela Vilallonga llegirà l’obra Esbós amb dibuix de fantasia, a la Fundació Rocamora.

Consulteu el programa complet del cicle Lletres i Arts. Visions de Ramon Casas.
Totes les xerrades són activitats gratuïtes amb aforament limitat.

Galeria d’imatges:

 

Tags: